Descriere:
Reaferon-EC Lipint®
Reaferon-EC Lipint® este singurul interferon-alfa-2 oral din lume. Interferonul în forma sa pură nu poate fi administrat pe cale orală, deoarece este ușor degradat de enzimele din stomac. Reaferon-EU-Lipint este "încapsulat" în lipozomi, protejându-l de degradarea în organism și păstrându-i proprietățile.
Reaferon-EU-Lipint se administrează în cel mai natural și ușor mod - pe cale orală. Această administrare este netraumatică, ceea ce face ca ea să fie ușor de luat de către copii. Administrarea orală asigură o ședere îndelungată a interferonului în sânge. Membrana lipozomală este rezistentă la mediul agresiv al stomacului și al tractului gastrointestinal. Interferonul închis în lipozom trece aproape complet prin tractul digestiv, intră în ficat, este absorbit în sânge și începe o eliberare treptată.
Atunci când se administrează Reaferon-EU Lipint, conținutul de interferon propriu al organismului este cu 100% mai mare decât atunci când se injectează Reaferon-EC.
Este foarte potrivit pentru profilaxia de urgență a răcelii și gripei. Utilizarea profilactică a Lipint de mai mult de 2 ori reduce riscul de îmbolnăvire și infecție. Crește rezistența imunitară.
Reaferon-EU Lipinta conține antioxidanți - vitaminele E și C. S-a constatat că utilizarea interferonului în combinație cu vitaminele E și C crește efectul antiviral al interferonului de 14 ori. Odată cu utilizarea combinată a interferonului și a antioxidanților (vitaminele E și C) în tratamentul copiilor, efectul toxic al IFN asupra organismului adolescentului este neutralizat.
Caracteristici de mare activitate antivirală, imunomodulatoare și antitumorală.
Indicații ale Reaferon-EC Lipint®:
- Reaferonul este utilizat în cazul bolilor virale și tumorale.
- Foarte eficient în hepatitele virale.
- Tratamentul hepatitei virale acute B la adulți.
- Medicamentul este cel mai eficient la începutul perioadei icterice până în a 5-a zi a bolii. Cu comă hepatică dezvoltată și hepatită colestatică, medicamentul nu este foarte eficient. Se utilizează în conjunctivită virală, keratoconjunctivită, cheratită, uveită, precum și în leucemia cu celule păroase, leucemia mieloidă cronică, cancerul de rinichi.
- Există, de asemenea, dovezi pentru utilizarea reaferonului în tratamentul sclerozei multiple.
Contraindicații ale Reaferon-EC Lipint®:
- Sarcina
- Reacții alergice la oricare dintre ingrediente
- La pacienții cu afecțiuni cardiovasculare, este necesar controlul hemodinamic (înregistrarea periodică a ECG). Intoleranță individuală la interferoni.
Clarificări speciale pentru Reaferon-EU Lipint:
La fel ca toate interferonii, în cazul utilizării prelungite, medicamentul poate provoca anticorpi la interferon, ceea ce duce la o scădere a efectului terapeutic. Utilizarea medicamentului pentru hepatita virală B la o dată ulterioară este mai puțin eficientă. Nu este eficient în dezvoltarea comei hepatice și a bolii colestatice.
La pacienții cu stadiul eritrodermic al micozei fungice, atunci când temperatura crește peste 39 ° C și în cazul unei exacerbări a procesului, administrarea de Reaferon-EC trebuie întreruptă. La persoanele cu o reacție piogenică ridicată (39 grade C și peste), se recomandă utilizarea concomitentă a indometacinei pentru introducerea Reaferon-EC.
Dozare și administrare:
Se administrează pe cale orală, cu 30 de minute înainte de mese.
În hepatita acută B
medicamentul se administrează cu 30 de minute înainte de mese, după cum urmează: - adulți și copii de vârstă școlară - dar 1 milion ME de 2 ori pe zi timp de 10 zile; - copii preșcolari (3-7 ani) - 500 mii ME de fiecare dată de 1 dată / zi timp de 10 zile sau. după controlul testelor biochimice ale sângelui, timp mai lung - până la recuperarea clinică completă.
În hepatita cronică B în formele replicative active și inactive și în hepatita cronică B asociată cu glomerulonefrită
medicamentul se administrează cu 30 de minute înainte de mese, după cum urmează: - adulți și copii de vârstă școlară - 1 milion ME de 2 ori pe zi timp de 10 zile și apoi timp de 1 lună - în timpul zilei, 1 dată pe zi (noaptea); - copii preșcolari (3-7 ani) - dar 500 mii ME de 2 ori / zi timp de 10 zile și apoi - 500 mii ME timp de 1 lună în timpul zilei, 1 dată / zi (noaptea).
Atunci când se efectuează imunoterapie specifică
medicamentul se administrează dimineața, la 30 de minute după mese. conform următoarei scheme: - la adulții cu rinoconjunctivită alergică - 500 mii ME pe zi timp de 10 zile (o doză de schimb de 5 milioane ME); - la adulții cu astm bronșic atonic - dar 500 000 ME 1 dată / zi timp de 10 zile, apoi 500 000 UI pe zi timp de 20 de zile. Durata totală a tratamentului este de 30 de zile.
Pentru prevenirea și tratamentul gripei și al ARVI
medicamentul se administrează cu 30 de minute înainte de mese: - pentru profilaxie: adulți și copii peste 15 ani - 500 mii. ME de 1 dată / zi de 2 ori pe săptămână timp de 1 lună în timpul morbidității; copii între 3 și 15 ani pentru 250 mii ME de 1 dată / zi de 2 ori pe săptămână timp de 1 lună în timpul creșterii morbidității; - cu tratamentul gripei și ARVI: adulți și copii peste 15 ani - 500 mii ME zilnic de 2 ori / zi timp de 3 zile: copii între 3 și 15 ani - 250 mii ME zilnic de 2 ori / zi timp de 3 zile.
În tratamentul complex al infecțiilor urogenitale la adulți
medicamentul se administrează cu 30 de minute înainte de mese 500 000 ME în fiecare zi, de 2 ori pe zi, timp de 10 zile.
În tratamentul complex al encefalitei transmise de căpușe
medicamentul se administrează cu 30 de minute înainte de mese: - cu forma febrilă: 500 mii ME de 2 ori pe zi (dimineața și seara) timp de 7 zile; - cu forma meningeală: 500 mii ME de 2 ori pe zi (dimineața și seara) timp de 10 zile.
În cazul profilaxiei de urgență a encefalitei transmise de căpușe, medicamentul se administrează cu 30 de minute înainte de mese, 500 000 ME de două ori pe zi (dimineața și seara) timp de 5 zile. Imunoglobulina anticelulară se administrează o dată pe zi, cel târziu în a 4-a zi după mușcătura de căpușă, în doză de 0,1 ml/kg.
Recenzii
Nu există comentarii încă